Romige risotto met champignons

By : | 0 Comments | On : 21 juni 2014 | Category : Champione risotto

34638-9360432-champignon-risotto-met-peterselie-italiaanse-keuken

[wp_bannerize]

Ingrediënten Romige risotto met champignons

350 gram Lassie rijke Roerbak Risotto
1 klontje roomboter (circa 40 gram).
1 kleine ui gepeld en gesnipperd
100 gram champignons in stukjes of plakjes
500 ml. kippenbouillon
60 gram geraspte Parmezaanse kaas
3 eetlepels crème fraîche
50 gram bieslook

 

Bereidingswijze

stap 1

Boter verwarmen. Uitje met de champignons hierin zachtjes aanbakken. Vervolgens de rijst toevoegen laat dit minimaal 1 minuut mee smoren.

stap 2

400 ml. bouillon in twee der doormengen laat de rijst vervolgens 5 minuten garen.Breng de  risotto op smaak met peper en zout voeg desgewenst nog extra bouillon toe voor de smeuïgheid. Schep de helft van de Parmezaanse kaas en crème fraîche door de rijst. Garneer  het tenslotte met rest Parmezaanse kaas en bieslook,

 [wp_bannerize]

Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *