risotto spinazie geiten kaas

2017-09-16

Ingredients

  • risotto rijst
  • 1 liter water
  • 2 visbouillonblokjes
  • 600 gr verse spinazie
  • 200 gram zachte geitenkaas (in stukjes)
  • 200 gram gerookte zalm (in reepjes)
  • 1 uitje (gesnipperd)

Method

Step 1

Maak bouillon met het water en de blokjes. Fruit de uit zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem.Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben. Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen af en toe roeren. Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.

Step 2

Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de bouillon toevoegen, net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas erdoor roeren,nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.Lekker met gemengde sla.

Recipe Type:
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Risotto met asperges

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *