risotto met kabeljauw

2017-09-16

Ingredients

  • 1 bosje llente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 450 g kabeljauw
  • 9 dl visbouillon (van een tablet)
  • 1 pak risottorijst (400 g)
  • 1 dl droge witte wijn
  • 100 g garnaaltjes

Method

Step 1

Verhit wat boter in een pan met dikke bodem en fruit hierin de knoflook en de lente-uitjes glazig. Doe de rijst erbij, schep een paar keer om zodat de rijst er mooi glanzend uitziet en voeg er de wijn eraan toe. Giet er zodra de wijn door de rijst is opgenomen scheut voor scheut de visbouillon bij.

Step 2

Temper de warmtebron en laat de rijst in circa 25 minuten gaar worden. Voeg er zo’n 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de stukjes kabeljauw aan toe.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *