Pittige risotto met garnalen

2017-09-16

Ingredients

  • 40g boter
  • 1ui, grof gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 gedroogde chilipepertjes
  • 200 g arborio(risotto)rijst
  • 200 g kabeljauwfilet, in blokjes
  • 1 theelepel tijm
  • 1 dl medium dry sherry
  • 1/2 liter visbouillon (van tablet)
  • 100 g gepelde garnalen en/of gekookte, gepelde mosselen
  • 25 g (versgeraspte) Parmezaanse kaas

Method

Step 1

Smelt de helft van de boter in een braadpan en fruit de ui . Roer roer vervolgens de chilipepers en de rijst erdoor en bak het geheel al omscheppend tot de korrels glazig zijn.

Step 2

Schep de kabeljauw erdoor en voeg de tijm sherry en de bouillon toe. Roer alles nog een keer om. Zet het deksel op de pan, laat de risotto in ca. 20 minuten gaar worden. Roer daar na de garnalen, Parmezaanse kaas en de rest van de boter erdoor en laat de risotto nog ca. 5 minuten afgedekt

Recipe Type:
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • risotto met kabeljauw

  • Citroen risotto met zalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *