Citroen risotto met zalm

2017-09-16

Ingredients

  • 200 gram risottorijst
  • 750 ml groentebouillon
  • 1 teentje knoflook
  • 1 flinke aubergine (of 2 kleintjes)
  • 1 citroen
  • 125 gram ricotta
  • bakje basilicum
  • 2 stukjes zalm

Method

Step 1

Snijd de aubergine in kleine stukjes bak deze in een beetje olie en het uitgeperste teentje knoflook in een pan met dikke bodem. Voeg de risottorijst toe en bak de korrels glazig. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe, totdat de rijst gaar is!

Step 2

Rasp ondertussen de citroen en pers de citroen uit. Voeg dit toe aan de risotto. Breng op smaak met de fijngesneden basilicum, peper en zout. Laat alles nog even verwarmen en bak ondertussen de stukjes zalm.

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *