Quinoa champignons en knoflook

By : | 0 Comments | On : 21 juni 2014 | Category : Champione risotto

60677206

[wp_bannerize]

Ingrediënten Quinoa champignons en knoflook

500 gram Kastanjechampignons
170 gram Quinoa
4 teentjes Knoflookgeperst
3 eetlepels Bladpeterseliefijn gehakt
 Olijfolie
 Peper
 Zout
500 milliliter Water
50 gram Parmezaanse kaas

Bereidingwijze  Quinoa champignons en knoflook

Stap 1

Maak de kastanjechampignons schoon en snij in stukjes. Hak de bladpeterselie fijn, pel de teentjes knoflook & pers ze.Verhit wat olijfolie in een een grote pan en bak hierin de kastanjechampignons gaar. Voeg de geperste knoflook toe en roer door de kastanjechampignons. Breng het geheel op smaak met peper & zout.

Stap 2

Voeg vervolgens de quinoa, fijngehakte peterselie en 500 milliliter water toe, roer door, breng aan de kook en laat het geheel ongeveer 10-15 minuten zachtjes koken Rasp ondertussen de parmezaanse kaas. Verdeel de quinoa over 2-4 borden en bestrooi met wat extra fijngehakte bladpeterselie & de parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

[wp_bannerize]

Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *