Citroen risotto met zalm

By : | 0 Comments | On : 22 juni 2014 | Category : Risotto met vis

[wp_bannerize]

Ingrediƫnten Citroen risotto met zalm

200 gram risottorijst
750 ml groentebouillon
1 teentje knoflook
1 flinke aubergine (of 2 kleintjes)
1 citroen
125 gram ricotta
bakje basilicum
2 stukjes zalm

bereidingswijze

stap 1

Snijd de aubergine in kleine stukjes bak deze in een beetje olie en het uitgeperste teentje knoflook in een pan met dikke bodem. Voeg de risottorijst toe en bak de korrels glazig. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe, totdat de rijst gaar is!

stap 2

Rasp ondertussen de citroen en pers de citroen uit. Voeg dit toe aan de risotto. Breng op smaak met de fijngesneden basilicum, peper en zout. Laat alles nog even verwarmen en bak ondertussen de stukjes zalm.

[wp_bannerize]

Share This Post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *